
Milky, bitter, white and now also ruby! Meet the chocolate that people love from the point of view !! SHARE…
Více než 80 let byli lidé zvyklí na 3 druhy čokolády. Mléčnou, hořkou a bílou. Nyní je to však minulost! Švýcarská firma Barry Callebaut nedávno uvedla na trh rubínovou verzi této sladké pochoutky, Na světě je podle nás jen minimum lidí, kteří by neměli v oblibě čokoládu. Více než 80 let byli lidé zvyklí na 3 druhy této pochoutky. Mléčnou, hořkou a bílou. Nyní je to však minulost! Švýcarská firma Barry Callebaut uvedla na trh čokoládu, která se od té normální odlišuje nejen barvou, ale i chutí.se od normální čokolády odlišuje nejen barvou, ale hlavně chutí.
Švýcarští vědci použili speciální rubínové kakaové boby, díky nimž má jejich čokoláda naprosto specifickou chuť, která se nedá porovnat s ostatními druhy.
Ti, kteří ji už stihli vyzkoušet tvrdí, že není ani sladká, ani hořká, ale zkrátka jedinečná. To této novince zaručí určitě velký úspěch na trhu. Mňam!
Dali byste si ?
[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“711″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_imagebrowser“ ajax_pagination=“0″ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]Zdroj: www.evropa2.cz